Deelnemen

Kanifing,Schoolbus of 4x4 voertuig

 

Op zoek naar ondersteuning 4-wielaandrijving Voertuig voor OSDIVI Centrum voor computertraining voor personen met een handicap voor officiële diensten

OSDIVI - Organisatie voor sociale ontwikkeling en integratie voor personen met een handicap is een non-profit vrijwilligersorganisatie die in 2011 is gevormd en geregistreerd bij de Attorney Generals Chambers met registratienummer [OSDIVI] CHARITY REG. NEE. 353/2011

Om beter te leven en de machtigen te machtigen in aanvulling op het streven van de overheid om armoede en sociale deprivatie in onze samenleving te verminderen, zoals uiteengezet in hun visie en PRSP-document.

De organisatie begint de agenda voor mensen met een handicap op de nationale agenda te zetten door middel van belangenbehartiging, programma's voor de bevordering van de jeugd voor hogere onderwijskansen; beroepsopleiding aanbieden; Het creëren van een microkredietfaciliteit en een platform bieden voor culturele expressie via kunst, muziek en dans.

We werken momenteel aan een inclusief opleidingsprogramma voor gehandicapten voor computergebruikers in de KMC- en WCR-gebieden om hun potentieel voor mogelijke kansen op werk en zelfstandige werkgelegenheid te vergroten en hun efficiëntie, effectiviteit en competentie te vergroten en kansen te creëren voor ze niet achter te laten met wat wereldwijde digitale technologie te bieden heeft. Niettegenstaande andere programma's zoals tie & dye, batikproductie, kunstmuziek enzovoort, zijn er pijplijnen zodra er middelen beschikbaar zijn om de ontwikkeling van vaardigheden van gehandicapten te vergroten in een poging hun sociaaleconomische onafhankelijkheid en integratie in de hoofdstroom Nationale Ontwikkeling te vergroten. 

Mijnheer, kan ik namens het lidmaatschap van de OSDIVI-organisatie het bovenstaande afgetopte verzoek van uw zeer dynamische organisatie voor een voertuig / schoolbus plaatsen om ons te helpen onze mobiliteit in onze operatie te vergemakkelijken. Het grootste deel van de tijd is het een grote uitdaging voor gehandicapte deelnemers om hun weg naar huis te vinden, omdat het altijd druk is op de weg en dit maakt het moeilijk voor hen om vervoer te vinden om thuis te komen. We merken ook, met enige droefheid, dat de meeste bedrijfsvoertuigen niet stoppen om fysiek gehandicapte mensen op de weg op te halen. Het is onnodig om te zeggen dat rolstoelgebruikers het ook moeilijk vinden om hun rolstoelen van bedrijfsvoertuigen op te laden en in te laden. Dit geeft ons hier een heel moeilijke en moeilijke tats in het midden.

Mijnheer, mevrouw, mag ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te feliciteren met alle ontwikkelingen die u het Gambiaanse volk hebt geboden door uw goede werk en voorbeeldig leiderschap, dynamisme en wijsheid, dat uw stichting niet alleen een bloeiende economie in de regio is, maar ook een toevluchtsoord voor mensen van alle geledingen van het leven, zoals blijkt uit de migratie naar het land van de vreemdelingen. We zijn echter erg trots om met u samen te werken om het land naar uw ideaal te brengen zonder enige sector of categorie van de Gambiaanse gemeenschap uit te sluiten.

In het licht van de bovenstaande informatie hopen we dat u ons uw vriendelijke overweging zult geven om ons in staat te stellen onze nobele kruistocht voort te zetten waar wij onszelf zo toe verbonden hebben en dat we ons uiterste best doen en zullen doen om uw ontwikkelingsinspanningen die u doet te complimenteren. om de volledige Natie te ontwikkelen zonder exclusie.

Bijgevoegd vindt u ons certificaat. Wij zijn gevestigd naast Gambia National Youth Council Kanifing. We willen u uitnodigen om het centrum op uw gemak te bezoeken.

ORGANISATION FOR SOCIAL DEVELOPMENT AND INCLUSION FOR PERSONS WITH DISABILITY [OSDIVI] CHARITY REG. NO. 353/2011.

P.O BOX 3519 SERREKUNDA THE GAMBIA WEST AFRICA Tel; (00220)4395418?3121969 Fax 4395419 E-Mail;osdiv2010@gmail.com

Trust Bank Accn #: 112 805931 01

Yankuba Amadu FaalSonko

CEO/Director    OSDIVI

Mobile 9476041/3121969/7781453

Ondernemerschapsvaardigheden Ontwikkelingstrainingen voor vrouwen en jongeren met een handicap:

Achtergrond
De organisatie voor sociale ontwikkeling en inclusie voor personen met een handicap (OSDIVI) is een grass-root organisatie die zich engageert om personen met een handicap in staat te stellen door de samenleving te betrekken en te betrekken, hen te sensibiliseren voor de benarde situatie en behoeften van mensen met een handicap, de weg voorwaarts om een ??all-inclusive maatschappij te creëren waarin iedereen volledig betrokken zal zijn om zijn volledige potentieel te realiseren zonder andere overwegingen zoals handicap en andere gerelateerde zaken als determinanten om te isoleren, dis-empower waardoor armoede, ontbering en ellende ontstaan. Verder wordt de organisatie gevormd om de VN-strategie ter bevordering van gehandicaptenkwesties te bevorderen als mensenrechtenkwesties en de noodzaak om de oorzaak van mensen met een handicap verder te brengen om hun volledige potentieel te benutten om zichzelf, families en samenlevingen als waardige wereldburgers te ontwikkelen. Het doel van het (OSDIVI) -project is om mensen met een handicap hun rechten op sociaal en economisch vlak te versterken. Gambia is een van de arme landen met acute en chronische sociaaleconomische problemen die de geest, het lichaam, de ziel en de menselijke hulpbronnen van de mensen verlammen.

Gehandicapten bevinden zich dus in omstandigheden waarin de concurrentie om tewerkstelling zwaar is en waar fysiek geschikte economische activiteiten voor hen schaars zijn. Dat betekent dat de meesten van hen afhankelijke en ideale levensomstandigheden leiden, terwijl vele anderen hun toevlucht nemen tot de bedelstaf. Het is dus zeer waar dat, naast de verwoestingen die zich hebben voorgedaan in de sociaaleconomische welvaart, de problemen van gehandicapten zowel acuut als chronisch zijn en daarom zoeken we naar ondersteuning voor het opleiden van onze leden door zaken te doen. de Empretec-methodologie om onze leden sociaal en economisch te empoweren

Doelen

Het uiteindelijke doel van OSDIVI is om personen met een handicap in staat te stellen regelingen te treffen voor trainingsprogramma's over ondernemerschap om de activiteiten van (OSDIVI) aan te vullen door partnerinstellingen in te schakelen die een concurrentievoordeel hebben of zich op het betreffende vakgebied specialiseren. Een aantal activiteiten onder de (OSDIVI) omvatten ondersteuning voor personen met een handicap in termen van het creëren van zakelijke kansen, zoals het fokken van dieren, melkverwerkende cabines, kantines, handwerk, verloskundige, schoenen- en modewinkel, voedselverwerking en restaurant en tailoring en ontwerp, Tie & dye en Design, Soap Making en individuele begunstigden door hun capaciteiten voor effectieve implementatie te vergroten, met een focus op tekortkomingen in essentiële zakelijke en marketingvaardigheden bij vrouwen en jongeren met een handicap en andere begunstigden, Empretec onder GIEPA, gespecialiseerd in de ontwikkeling van ondernemerschap in alle vormen, vindt het cruciaal om een ??workshop Entrepreneurship Training te organiseren voor deze (OSDIVI) begunstigden.

De doelstellingen van de opleiding voor ondernemerschap zijn om vrouwen en jongeren met een functiebeperking de nodige zakelijke kennis en vaardigheden bij te brengen om competenties en de beste ondernemerschapspraktijken van succesvolle ondernemers overal ter wereld over te nemen, zodat zij een eigen bedrijf kunnen leiden en een enorme bijdrage kunnen leveren aan de nationale ontwikkeling.

Wijze van levering

De trainingsworkshop wordt geleverd met een combinatie van de volgende methoden;
• Experientiële methodologie
• Klantcentrumbenadering
• Groepsdiscussies en presentaties
• Case-studies
• Zichtbaarheidsrapport
•    Rollenspellen

Resource personen
De resource-personen zijn zeer capacitief en praktiseren experts in de ontwikkeling van ondernemerschap. De hulpverleners beschikken over uitgebreide kennis in de zakenwereld, Agric-activiteiten en de psychologie van de menselijke geest en gedrag. De teamleden zijn ook afgestudeerden van Economie, Marketing, Finance, Development Management, Psychologie, Agric Economics en Business Administration.
Instructiemedium
De trainingsworkshop wordt in de lokale taal gegeven.
Training Workshop Duur.
De duur van de training per regio is zes dagen en omvat activiteiten binnen en buiten.
Verwachte voordelen

Aan het einde van elke trainingsronde zullen deelnemers verbeterde kennis verwerven op de volgende gebieden

• Begrijp het concept van landbouw als bedrijf en hoe een bedrijf effectief en efficiënt kan worden
• Leiderschapskennis en planning in het bedrijfsleven verwerven.
• Begrijp het mechanisme van marketing en verkoop
• Neem deel aan het hele proces van waardetoevoeging van gewassen in Gambia
• Zorg voor een goed begrip van het gedrag en de competenties van succesvolle ondernemers en hoe en waar ze moeten worden toegepast
• Waardeer de integraties van het identificeren van zakelijke kansen.
• Waardeer de relevantie van groei, concurrentie en turnaround-strategieën in Agric-bedrijven
• Begrijp het systeem om manieren te vinden om dingen goedkoper, sneller en beter te doen
• Versterk het belang van planning, budgettering en administratie
Verwachte uitkomst

De gewenste resultaten van de trainingsinterventies zijn als volgt
1. Verhoogd verkoopvolume
2. Verhoogde productiviteit van toegenomen markteisen
3. Bewustmaking van bestaande en opkomende waardeketenactoren om de relaties tussen producenten en kopers te versterken

 

Target begunstigden

In totaal worden 30 deelnemers getraind uit onze leden in het hele land en de andere aangesloten instellingen


Begroting

Het totale budget voor elke interventie is 335.000 (driehonderdvijfendertig duizend Dalasis en dekt de volgende uitgavenregels

#Ontbijt op een dag
# lunch en verfrissing voor het afgesproken aantal dagen (verfrissing; één drankje en twee flessen water per dag)
#Consultancy / trainingkosten voor bronpersoneel
# Trainingshandleidingen en handouts
# Trainingsbehoeften
# Hall Hiring
# Fuel
# Transportteruggave voor deelnemers
Hieronder vindt u een overzicht van het trainingsbudget
Budgetregel Eenheidsprijs Aantal Aantal dagen Bedrag
B 150 36 1 5040.00
Lunch 225 36 6 48600.00
verfrissing 35 36-7560,00
Flessen water 25 36 - 5400.00
Advies / trainingskosten 5000 3 6 90.000,00
Trainingshandleiding 500 30 - 15000.00
Stationery 5900.00 - - 5900.00
Venue 2500 6 15000
Brandstofauto en generator 45 300 6 13500
Transportrestitutie 300 36 6 54000
Beheerder en logistiek 75000.00
Totaal 335.000,00

 

 

 

 

 

 

 
Editie Startnummer Veilingopbrengst Cash donatie    
Totaal   € 0,00 € 0,00  

€ 0,00

Terug
^