Deelnemen

Manduar Village, Uitbreiding kliniek en verbetering water en electriciteitsvoorziening

1. Samenvatting:

De voorgestelde faciliteiten zullen de gezondheid capaciteit van de kliniek te verbeteren standaard klinische behandeling en natuurlijke geneesmiddelen om patiënten te genezen in kritieke omstandigheden.

Als de middelen worden toegekend, zal Professional artsen en consultants worden vergemakkelijkt door de basis voor regelmatige bezoeken aan de standaardbehandeling te bieden en ook professionele gezondheidszorg opleiding, met inbegrip van workshops om lokale verpleegkundigen voor de gespecialiseerde diensten in de gezondheidszorg upgrade uit te voeren.

Daarom is de kliniek ook een hub voor overzeese vrijwilligers die behoeften van de Gambiaanse bevolking met de regering inspanningen voor het bereiken van gezondheid voor iedereen tegemoet te komen.

2. Achtergrondinformatie van het project

De gemeenschap kliniek werd gebouwd door buitenlandse liefdadigheid bijdragen via de Gambia wellness stichting. De voordelen zijn niet alleen van de plaatselijke gemeenschap, maar veel mensen kwamen uit buurlanden en ver weg dorpen, op zoek naar de juiste medische behandeling.

Deze massale uittocht leidde tot overbevolking in het dorp met beproevingen van water en elektriciteit beperkingen. Zowel het dorp en de clinic zijn afhankelijk van de belangrijkste tank die een bepaalde tijd overbelast wordt, samen met de zonne-batterij die de hele kliniek moet voorzien, waaronder computers elektrificeren en uitrusting die sterk beïnvloedt wordt door de bezetting van patiënten en het personeel in de kliniek.

De aanwezigheid van deze gevraagde voorzieningen kan de kliniek versterken waardoor het de enige gezondheid faciliteit met de procedure van verslechterende gezondheidstoestand door het voorschrijven van natuurlijke geneesmiddelen aan patiënten in de gemeenschap, omliggende dorpen, met inbegrip van andere mensen uit het grensgebied van Senegal naar het dorp te sturen voor een goede gezondheidszorg.

3. project Doelstellingen

- Financiering bronnen van partners van de stichting in staat te beginnen aan reeks van de ontwikkeling van interventies, zoals opslag van gemeenschap gezondheid faciliteit met essentiële geneesmiddelen en natuurlijke geneesmiddelen om de gezondheidstoestand van de bevolking te verbeteren.

- Verhoging van capaciteitsontwikkeling door het faciliteren van geaccrediteerde gezondheid en andere ontwikkeling trainingsprogramma's voor de gemeenschap.

- Beschikbaarheid en toegankelijkheid van goede gezondheidszorg voor de gemeenschap.

4. Project Activiteiten

- Programma's in de vorm van een set workshops / seminars die worden uitgevoerd door vrijwilligers om de lokale bevolking te sensibiliseren over uitingen van overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten.

- Periodieke beoordeling en evaluatie verslag over de activiteiten van de kliniek.

Implementatie 5. Project en beheersplan

- Leden van het comité van de stichting hebben ontmoet en gesproken over eigendom en zijn het erover eens dat alle sponsoring en bijdragen voortdurend zal worden gehouden op de rekening te ondersteunen en te ondersteunen productieve implementaties.

- De commissie heeft mogelijke verbanden met grote gezondheidscentra en ziekenhuizen voor de patiënt verwijzingen naar de kliniek gemaakt tijdens de aanwezigheid van buitenlandse vrijwilligers.

Het Water Project

Boorgat boren en leidingen materialen,

Waaronder tank van 2000 liter kosten D175, 000.00.

Installatiekosten D80,000.00

Totaalbedrag (GMD) D255,000.00

 

ZONNE-MATERIAAL EN INSTALLATIE (elektriciteit PROJECT)

20 stuks Batterij 200 Ampère D13,000.00 totaal                                      D260, 000.00.

2 Rolls D.C Cable 6mm, (Rood en Zwart Kleur)  D6,500.00 totaal          D  13, 000.00.

Staand frame voor de plaatsing van zonne-energie en lassen kosten    D75,000.00

                                                                                   Totaal bedrag (GMD) D348, 000.00.

 

TOTAAL BEDRAG VOOR WATER project begroot op  D255, 000.00 equivalenten € 5.426.

TOTAAL Voor elektriciteit project begroot op D348, 000.00 equivalenten van € 7404

ZOWEL water en elektriciteit project begroot op D603, 000.00 equivalenten van € 12.830

Het voorgestelde project zal naar verwachting een grotere bewustwording van gezondheid problemen teweegbrengen door het bevorderen van de fundamentele rechten van de lokale bevolking toegevoegd aan de verbetering van de gezondheidszorg leveren voor de natie als geheel. Patiënt verwijzingen naar de kliniek worden mogelijk gemaakt tijdens de aanwezigheid van buitenlandse vrijwilligers.

Clinic in Manduar Village C/o Gambian Wellness Foundation.      

website: www.gambiawellnessfoundation.org

Project management team

 

NAME

TEL/FAX NO

EMAIL

1. Pierre .F. Gomez

+220 9817706.

 

2. Lamin Jarju

+220 9913461.

+220 7993461.

tambasansang94@yahoo.com

3. Seedy Jarju

+220 9953474.

+220 6953474

seedyjarju863@gmail.com

4. Nyima Demba

+220 7019421.

 

Editie Startnummer Veilingopbrengst Cash donatie    
Totaal   € 0,00 € 0,00  

€ 0,00

Terug
^