Deelnemen

Mansakonko, Bouw huisvesting ontwikkelingsinstituut

INTRODUCTIE: Rural Development Institute (RDI) is het enige Trainingscentrum in Gambia mandaat om professionals in de integrale ontwikkeling van het platteland en is in 1979 opgericht  Het instituut is een internaat een voor stagiairs en tot op zekere hoogte een deel van de medewerkers zijn ook ondergebracht bij het instituut .
De bestaande infrastructuur, waaronder de slaapzaal, eetkamer en de zalen zijn ook beschikbaar voor het inhuren van buitenstaanders voor conferenties en workshops. Het is gelegen in Lower River Regio van de Gambia.

BESCHRIJVING: Dit project is bedoeld om goedkopere huisvesting faciliteit voor tweeledig doel van het verstrekken van huisvesting voor zowel de medewerkers van het instituut als accommodatie voor diverse toepassingen tegen een redelijke prijs dienen te verstrekken.
Verwacht wordt dat huisvesting behoeften tot minstens twintig mensen, waaronder ten minste vijf leden van het personeel op RDI. Overwogen wordt Vakgroep Community Development (DCD) Door deze samenwerking arbeid verschaft, en grotendeels materialen voor de bouw van de benodigde woningen.

Doel van het project: is om woonwensen in Rural Development Institute (ADH) voor zowel trainers en buitenstaanders.

Doelstellingen van het project: Dit project zal onder andere biedt goedkope huisvesting behoeften en bij te dragen tot 20% van het bruto inkomen van het instituut voor een periode van niet minder dan tien jaar. Het zal verder bijdragen aan motivationele aspect van de wetenschappelijke staf van het instituut sinds behuizing is een fundamentele behoefte van mensen.

UITVOERINGSBEPALINGEN: Dit project zal door de Rural Development Institute (RDI) als de begunstigde worden uitgevoerd, terwijl de technische ondersteuning en materiële steun worden verstrekt door de moedermaatschappij ministerie van Community Development door de juiste technologie eenheid. Deze eenheid zal de menselijke en materiële steun te bieden door een manier van produceren pers-baksteen en dakpannen voor de regeling die zij hebben voldoende ervaring in.
RDI zal evenals de coördinatie dienen als de enige instantie in de uitvoering van het project en is verantwoordelijk voor de financiële uitgaven en rapportage. Het project zal naar verwachting met een periode van zes maanden van het begin tot het einde uit te voeren.

Verwachte output: Dit project zal naar verwachting de bouw en de inrichting van tien low cost-wooneenheid met een totale capaciteit van de opvang van maximaal 20 personen op een gaan binnen een termijn van zes maanden bij RDI.
ACHTERGROND: Dit project is ontworpen en bedoeld voor huisvesting behoeften van de trainers te verbeteren, alsook zorgen voor inkomsten genereren lanen van het instituut door een manier van serveren als pensions voor onze frequente bezoekers van het instituut op basis routines.
Behoeften behuizing van de trainers is binnen een bredere strategie van het motiveren van personeel, terwijl de andere component van de regeling die is pensions zal het instituut maken met een mogelijkheid van het verhogen van inkomsten voor het instituut dat een lange zal gaan bij het instandhouden van het instituut.

VOORGESTELDE BEGROTING VAN HET PROJECT
De voorgestelde begroting inclusief donor bijdrage wordt geschat op D800, 0000 waaruit RDI en Volksontwikkeling zal bijdragen D150, 0000 en het saldo van de fondsen D650, 0000 wordt verwacht van een donor.

Contactpersonen:

Salieu Puye Gouverneur LRR
Mail: salieupuye@yahoo.com
Telefoon: 002209924812/3636036/7587275

Alasana MINTEH Principal
Mail: mmtealasana@yahoo.com
Telefoon: 00.220 9358827/7352574/6361404

Ousman Sonko Vice Principal
Mail: sonkooussonko@yahoo.com
Telefoon: 00.220 9934037/6634037/3794037
 

 
Editie Startnummer Veilingopbrengst Cash donatie    
Totaal   € 0,00 € 0,00  

€ 0,00

Terug
^