Deelnemen

Mansakunko, Motor of auto

 

PROJECT-TITEL: STEUN IN ADMINISTRATIEF VOERTUIG VOOR PLATTELANDSONTWIKKELINGSINSTITUT, MANSAKONKO

1. ACHTERGROND: Het instituut voor plattelandsontwikkeling is de vleugel voor professionele opleiding van het Departement voor communautaire ontwikkeling in Mansakonko, regio van de benedenloop van Gambia, op ongeveer 170 km van de hoofdstad Banjul. Het Instituut voor plattelandsontwikkeling werd in 1979 opgericht en wordt momenteel ten uitvoer gelegd door het Ministerie van Gemeenschapsontwikkeling.
Sinds haar oprichting tot op heden is het instituut getraind in de instellingen van Gambia.

2. BESCHRIJVING VAN HET PROBLEEM: Sinds de oprichting van het plattelandsontwikkelingsinstituut tot dusver heeft de instelling problemen gehad met de groei van de instellingen in het algemeen.
Een van die uitdagingen is een instelling voor hoogwaardig leren, een instituut voor plattelandsontwikkeling dat een van die uitdagingen is op het gebied van onderwijs en opleiding. veld dat het instituut routinematig is.
Op regelmatige basis is RDI kostenefficiënt en kosteneffectief voor het management van kinderen en adolescenten.

3.DOEL VAN DIT VOORSTEL VOOR EEN VOERTUIG IS ONDER MEER :
Een efficiënte administratieve ondersteuning bieden voor de activiteiten en programma's van het Instituut voor plattelandsontwikkeling.
Om te helpen bij het verbeteren van de onderwijs- en leersituaties en -omstandigheden van de instellingen.
Verbetering van het toezicht en de algemene welvaart van het Instituut voor plattelandsontwikkeling van het Instituut voor plattelandsontwikkeling in het nationale centrum voor excellentie in de opleiding van kinderen in plattelandsontwikkeling in Gambia.

De recente onderzoeksreis naar Central River Region.
4. BEHEER EN DUURZAAMHEID VAN HET VOERTUIG: Het voorgestelde voertuig dient uitsluitend te worden gebruikt om toezicht te houden op het onderwijzen van onderricht.
Bovendien zal het management ervoor zorgen dat het effectiever en efficiënter dan ooit tevoren zal zijn.
5. CONTACTPERSOON VOOR HET PROJECT: Mr. Alasana Minteh, Senior Rural Development Institute, Mansakonko, regio Lower River. Tel: 220 6361404 of 220 9358821

 
Editie Startnummer Veilingopbrengst Cash donatie    
Totaal   € 0,00 € 0,00  

€ 0,00

Terug
^