Deelnemen

Recensies

Pirang Village Development Committee

Verslag Village Development Committee Pirang

Dankzij de genereuze steun van de Antwerp Banjul Challenge bloeit de gemeenschapsmarkt van Pirang nu en fungeert deze als een knooppunt van economische activiteit.

 

 

 

Bron: Facebook

Stevoort Nursery School

Stevoort Nursery School

Hier het resultaat van de Challengers, nu kunnen de kids met de bus naar school ipv 5 km stappen! Dankjewel Lulu,lut, Kurt , Wim en onze Cor! Organisator Antwerp-Banjul Challenge.  

 

Bron: Facebook

Stichting Brufut Vooruit

Lieve, lieve Challengerijders voor Brufut Health Center...

Wat hebben we samen veel meegemaakt, gelachen, gehuild, elkaar gesteund door dik en dun.

Zoveel verschillende karakters, we hadden ze allemaal nodig om een fijne, hechte groep te worden.

Zo trots op ons allemaal samen, het respect voor elkaar..... we verloren 2 auto's, dat was zwaar maar veel belangrijker, we haalden de eindstreep, alle 17 in goede gezondheid. Daarvoor ben ik zo dankbaar....

Lieve Jeepee en Anita, Tini en Jan, Hein en Carien, Mario en Hilde, Jan en Jos, Peter, Pia en Wil, Ursula en Tim , Wil en Gertjan, ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor de fantastische tijd samen, de energie vooraf om sponsoren te zoeken en vooral om zo'n prachtige auto's te doneren.

Jullie hebben jezelf een prachtige levenservaring kado gedaan.

 

 

 

Bron: Facebook

Kans voor Gambia

De challenge zit erop. Heel veel dank aan team Zwagers voor Gambia, team No Stress en team Kans voor Gambia 2. Wat was een mooie tijd. We hebben gelachen,genoten gehuild en geknokt. Maar SAMEN waren we STERK. Dankjewel....

Om niemand te vergeten noemen we geen namen maar bedanken ook alle SPONSOREN en de organisator van Antwerpen Banjul Cor de Bresser. Zonder jullie was deze fantastische reis niet mogelijk geweest.

Bron: Facebook

Brassers2Banjul

En toen waren we allebei weer thuis…

Het was een super ervaring, we hebben er van genoten! Veel meegemaakt, nieuwe vrienden gemaakt en vooral veel indrukken gekregen. Hier kunnen we wel even mee vooruit, zat verhalen om te vertellen!

Iedereen die ons gevolgd heeft: dankjewel! Ook dankjewel voor de vele lieve en leuke reacties op welke manier dan ook.

We willen ook Cor de Bresser bedanken voor een super georganiseerde Antwerpen Banjul Challenge, TOP!!

Bron: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Facebook

Gambia Children first

https://www.gambianchildren.nl/Nu we er toch zijn! De Antwerp Banjul Challenge is aangekomen en vandaag was de veiling van de auto's.  Goed om te zien hoe het er aan toe gaat en  Cor de Bresser even te ontmoeten. Wat deze man organiseert en presteert voor Gambia is echt heel bijzonder! Parlementslid Suleyman Jammeh bleek ook aanwezig te zijn en waarmee we ook weer even kort hebben kunnen spreken!

Bron: Facebook

Rasoptimisten (2216)

Rasoptimisten (2216)

Een rit om nooit meer te vergeten

 

Bron: Facebook

De Ohio's '65 (2214)

We hebben ontzettend veel indrukken opgedaan, onze ervaring met alle vriendelijke mensen, in alle landen, zal ons altijd bijblijven; we hebben ons geen enkele milliseconde onveilig gevoeld, werkelijk geweldig! Sommige dingen zijn niet uit te leggen, het is echt een onvergetelijke beleving geweest die we, zoals al eerder gezegd, nooit kunnen en zullen vergeten.

 

 

Bron: Facebook

Rescue Baby Gambia (2206)

Wat een fantastische kanjers !
Wat een nog meer fantastich bedrag !
Wat een fantastisch, om nooit te vergeten     Antwerpen Banjul Challenge !
Wat een fantastiche chauffeurs !
Wat een fantastiche inzet !

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Facebook

Men Power '68 (2204)

Het was voor ons beiden een onwaarschijnlijk tof, uniek, spannend, zwaar en emotioneel avontuur.

 

 

Bron: Facebook

Kans voor Gambia

6 oktober 2018 vertrok de Challenge Antwerpen Banjul met 50 teams. 
De school kan nu afgebouwd worden...! 
Maar..... een persoon die een speciaal woord van dank verdient is Cor de Bresser. De organisator van de Challenge en alles er omheen!!
Dus namens Kans voor Gambia dankjewel Cor. Ook dankzij jou kunnen er waarschijnlijk in september 2019 een heel aantal kindertjes starten in hun nieuwe school!! 

 

Bron: Facebook

Johan en Martine Rietkerk Team Flevo Birds (1801)

 Onvergetelijke trip naar Gambia voor een goed doel. (artikel in Steenwijker Courant)

Bron: Flevopost.nl

Team Kalidoe (1910)

Voor iedereen die twijfelt om ook deze trip te gaan doen: meld je snel aan bij Cor de Bresser. 7 oktober 2017 staat de volgende gepland! Antwerpen-Banjul Challenge maakt je alleen maar een rijker mens. 'Blessed' dat we dit mochten doen! 
Grote dank aan Cor die ons in Gambia gebracht heeft!!!

Lieve groet,
Team Kalidoe

Bron: Facebook: team kalidoe

Team X 2015

Vandaag onze spullen inpakken. Vannacht vliegen we terug naar huis. Erg indrukwekkende reis gehad. We willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft in welke zin dan ook, het was meer dan de moeite waard.
Gr, Peer & Thea, Arie & Ine.

Bron: Facebook

Ad Van de Laar

Mooi avontuur en geweldige manier om leuke mensen te ontmoeten...

Bron: facebook

Frans Willems

Aanrader om te doen, echt keigaaf.

Bron: Facebook

Team The Mechanics

Tijdens aankomst groot onthaal door diverse mensen en vandaag zijn we naar beide projecten geweest die we gaan helpen! Wat een ervaring!!!!

Ik wil iedereen bedanken voor de hulp en steun om deze reis mogelijk te maken. Ook de vrienden ontmoet tijdens deze trip wil ik bedanken voor alle hulp, gein en ongein!

 

Bron: Facebook

Geert & Sander - Kunkujang 2015

Het is mooi geweest! Een rollercoaster aan indrukken, belevenissen en emoties. Nu aan de hand van foto's en video beginnen te reconstrueren. Dank aan alle sponsors en supporters die ons hebben geholpen om dit project tot een goed einde te brengen. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten!

Bron: Facebook

Harm Swaanen

Het was een gezellige zonnige dag met de Antwerpen - Banjul Challenge 2014 reunie.
Heerlijk gevaren en gewandelt door de binnenstad van Breda.
Op het terras onder het genot van een biertje kwamen weer de verhalen los van het mooie avontuur dat we meegemaakt hebben.
En s'avond als afsluiter lekker gegeten in een restaurantje.

Bron: Facebook

Danny De Saegher

Opgepast als je het 1 keer meegedaan hebt, kan het heel goed zijn dat je de challenge-microbe te pakken hebt en terug wil gaan. Onvergetelijke ervaring. Het kost je energie en centjes, maar geeft je een boost van energie terug.

Bron: Facebook

Carla van Westing

 Het is echt een aanrader. Na 5 jaar hebben we het er nog regelmatig over, deze voor ons unieke en zeer mooie en avontuurlijke ervaring, hè Marja Manse!

Bron: Facebook

Team 3 op reis, Evelien, Richard en Sharon.

Evelien vond het een goed idee om de finish te vieren door allemaal met kleren en al in het zwembad te duiken. één voor éen ging iedereen onder luid gejuich het zwembad in en de voldoening was groot! erg groot! We hebben het geflikt! Na bijna 20 dagen zwoegen, prachtige wegen, slechte wegen, mooie plekken, leuke mensen en super ervaringen zijn we klaar! We hebben de zwaarte een beetje onderschat, maar eenmaal in het water waren we alles vergeten. Het was een super reis!

Morgen volgt een officieel ontvangst en worden we voor de Gambiaanse televisie gehuldigd.

Bron: http://www.groningenbanjul.nl/verslag/

Annemarie Ruis

Vrienden met Paul van Boekel

Hij gaat op de Bucket list

Bron: Facebook

Coen Oostelbos

Allemaal bedankt voor de leuke reacties! Het was een onvergetelijke ervaring! 

 

Bron: Facebook

JOSJEENED Paterswolde (Drenthe)

Doe eens gek: ga met een auto naar Gambia!

Dé ultieme Arika-beleving ervaar je door mee te doen aan de Antwerpen-Banjul challenge! Een werkelijk schitterende reis van 3-4 weken, 8000 km, met als doel een auto naar Gambia te brengen en deze, voor een goed doel, te veilen. Wij hebben hier aan mee gedaan en hebben genoten van de rondrit door de 7 landen (België, Frankrijk, Spanje, Marokko (!) , Mauritanië, Senegal en dan, eindelijk, vakantie en goede doelen bezoeken in Gambia. Wat een feest om hieraan mee te doen. Slapen in de Sahara en aan de zee was fantastisch! Je reist met meerdere teams onder goede begeleiding en veel wordt geregeld. zie ook de site: 
http://www.antwerpenbanjul.com 
Veel kijk en leesplezier van team Edjo. (facebook: ABC teamedjo )

Bron: Wereldwijzer Reisforums

Sebastiaan Siderius

Helaas hebben wij het niet gered om in Gambia aan te komen.

Na een veelbelovende start in Antwerpen sloeg het noodlot toe en zijn wij net onder Parijs gestrand./................/Ondanks de pech en problemen hebben we wel heel veel geleerd en met deze ervaring doen we volgend jaar zeker weer mee. We willen graag iedereen bedanken voor jullie steun en hulp. Daarnaast willen we alle andere teams natuurlijk veel succes wensen!

Bron: Facebook

Martijn de Groot

Tis gelukt. We zijn gisteravond goed en heel aangekomen in Gambia. Het is een onvergetelijke reis geworden voor michel en mijzelf. We hebben leuke en gezellige mensen ontmoet.

Bron: Facebook

Tice Muts

Good to be back! Maar wat een kneitervet avontuur was dat zeg

Bron: Facebook

Team ICMF

Sweet memories indeed!

Bron: Facebook

Charles Schrauwen

Het is een onvergetelijke trip waar je echt vrienden maakt

Bron: Facebook

Ad Van de Laar

Het was een geweldige ervaring, mede door de mensen waarmee wij dit mochten beleven. Iedereen hielp elkaar met raad, daad en humor om samen het doel te bereiken. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en beperkingen, maar samen een hecht team.   

Bron: Facebook

Hanna Danielsson

One of the most well working charity I have ever run into. Please read more here, if you want to make a difference AND have a great adventure

 

Bron: Facebook

Frans Merkx

Een super ervaring, raad het iedereen aan.
Pino

Bron: Facebook

Antoinette Van De Laar Verhoeven

Weer veilig thuis. Iedereen bedankt voor de mooie ervaring en het fijne gevoel dat ik eraan overgehouden heb.

Bron: Facebook

^